Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predaj 4izb RD 166m2 kompletne rekonštr. 2021 pozemok 1315m2

Ulica: Simonova
Obec: Vozokany
Okres: Galanta
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
236 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj kompletne a precízne rekonštruovaný 4izb rodinný dom na Simonovej ulici v obci Vozokany v blízkoksti ramena Čiernej vody. 

Rodinný dom výstavba 1970. Rekonštrukcia 2021.

Zastavaná plocha 166m2. 

Oplotený pozemok 1304 m2. 

Orientácia: Čelo domu juhozápad. 

Miestnosti: Zádverie, chodba, obývačka, 3x izba, kúpeľňa, kuchyňa s kuchynskou linkou (el. rúra, plynový varný panel. digestor), chodba, WC, sklad, pivnica. Za domom terasa.  

Stavba: Dom s prístavbou má zvýšené základy, je murovaný z pálených tehál a pórobetónových kvádrov. Obvodové múri boli kompletne podrezané a bola osadená nová hydroizolácia. Vnútorné omietky boli otlčené a nanesené kompletne nové vápennocementové omietky. Vonkajšia fasáda je zaizolovaná polystyrénom hr. 7cm s novou fasádnou farbou. Na dome sú kompletne nové plastové okná s trojsklom a plastové vstupné dvere. Intriérové dvere a zárubne sú nové. Podlahy boli kompletne vyrovnávané, nivelizované, povrch upravený s novou hydroizoláciou. V izbách sú nové laminátvové plávajúcce podlahy, inde keramická dlažba. Stropy sú znížené sádrokartónom, osadené účinné úsporné svietidlá. Drevené trámové zabednené stropy sú zo strany povale odizolované perlitovvým poterom hr cca 7cm. Povala je celá pochôdzna. Strecha je nová (parozábrana, nová laťovka, škridlplech). Komín vyvložkovaný. Pozinkované odkvapové rýni. 

Inžinierske siete: Kompletne nové rozvody všetkých sietí.

Elektrina 230/400V/25A, nový rozvádzač s ističmi, medené rozvody, nové zásuvky a vypínače.  ÚK na zemný plyn, nový kotol, radiátory. Klimatizácia v obývačke. Nové rozvody obecnej vody a kanalizácie. Napojenie na obecnú kanalizáciu. Na dvore vlastná vŕtaná studňa hĺbka 12m. Rozvody KábTV a internetu. Videovrátnik.  

Prístupová cesta vybetónovaná. Chodník pred domom a na dvore zo zámkovej dlažby. Nová stupná brána a bránka. Oplotenie celého pozemku. 

Dom je predajom k dispozícii.       

VYHODY: KOMPLETNA REKONŠTRUKCIA, dom je ako nový. Len 100m od cyklistického chodníka smer Tomašíkovo popri brehu ramena Čiernej vody.  

Vozokany / Wezeken 925 05 (GA): Obec má 1161 obyvateľov: Obecný úrad, pošta, knižnica, materská škola, Základná škola s VJM 1.-4. ročník, futbalové ihrisko, rímskokatolícky kostol, cintorín, dom smútku, predajne potravín, reštaurácie VénDiófa, Quuen. Obec leží v Podunajskej nížine. Nadmorská výška 114m n.m. Za dedinou preteká potok - rameno Čiernej Vody, neďaleko rieka Malý Dunaj - cyklotrasa.   

Autobusové spojenie. BA 64km, SC 32km, GA 16km, DS 17km.

Bezplatne sprostredkujeme úver na financovanie kúpy nehnuteľnosti.
Poskytujeme kompletný, odborný servis počas prevodu vlastníctva nehnuteľnosti až po jej prevzatie a prepis energií.

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
po rekonštrukcii
Celková plocha:
166 m2
Úžitková plocha:
145 m2
Plocha pozemku:
1315 m2
Zastavaná plocha:
166 m2
Podlahová plocha:
145 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
4
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Klimatizácia:
áno
Káblová televízia:
áno
El. napätie:
230/400V
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Voda:
studňa a vodovod
Krb:
nie
Zariadenie:
čiastočne
Inžinierske siete:
áno
Internet:
áno - káblový rozvod
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
16 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Ladislav Bondor

Mgr. Ladislav Bondor

konateľ

  • Slovensky
  • Deutsch
  • Magyar

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti