Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predaj 3izb bytu 75m2+2x balkón na 9/12p. Sereď centrum

Ulica: Cukrovarská
Obec: Sereď
Okres: Galanta
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Iné:
109 900 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 3izb byt v pôvodnom zachovalom stave s niekoľkými úpravami na 9/12p. zateplenej, rekonštruovanej bytovky s dvoma výťahmi na Cukrovarskej ulici v Seredi. 

Byt je plne funkčný, uprataný, predajom ihneď voľný. 

Miestnosti bytu: Zádverie, sklad, chodba, WC, kúpeľňa, kuchyňa, obývačka z ktorej je výstup na jeden z dvoch balkónov, spálňa s výstupom na druhý balkón, detská izba a v suteréne pivnica. 

Byt má plastové okná a balkónové dvere, interierové žalúzie a klimatizáciu v kuchyni. Podlahy sú z PVC, v kuchyni a na balkónoch je dlažba a v obývačke laminátová podlaha. Bytové jadro je pôvodné.  

Byt bude takmer úplne vysťahovaný, v obývačke zostala nábytková zostava a sedacia súprava, v kuchyni, kuchynská linka s plynovým sporákom a rúrou, digestor, na chodbe vešiak, v komore sú police. V kúpeľni zostáva vaňa, umývadlo so skrinkou, zrkadlo.  

Bytový dom je zateplený, ma zrekonštruované balkóny, dva nové výťahy, nákladný, osobný, nový vstup do bytovky a plastové okná v spoločných priestoroch na každom poschodí.    

Byt sa nachádza v centre mesta- V blízkosti bytového domu sa nachádza základná škola, materská škola, gymnázium, mestký úrad, lekáreň, potraviny, reštaurácie, obchodné centrá a služby, detské ihriská. Hneď pri bytovom dome sa nachádza autobusová zastávka, vlaková stanica je vzdialená asi 10 min. chôdze. 

Podlahová plocha bytu 75m2 (bez plochy pivnice a balkónov).

Orientácia: Juhozápad (Spálňa, kuchyňa, obývačka) a sever (detská izba).   

Výstavba bytového domu r. 1980.

Bezplatne sprostredkujeme úver na financovanie kúpy nehnuteľnosti. Zabezpečíme znalecký posudok. Poskytujeme kompletný, odborný servis počas prevodu vlastníctva nehnuteľnosti až po jej prevzatie a prepis energií. 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Priechodná izba:
áno
Úžitková plocha:
75 m2
Skladová plocha:
1.5 m2
Stav:
pôvodný stav
Počet izieb:
3
Typ budovy:
panelová stavba
Balkón:
áno
Pivnica:
áno
Verejné vonkajšie parkovanie:
áno
Výťah:
áno
Rok výstavby:
1977
Rok kolaudácie:
1980
Počet poschodí od prízemia vyššie:
12
Celková plocha:
81 m2
Počet balkónov:
2
Počet pivníc:
1
Orientácia:
juhozápad
Internet:
áno
Káblová TV:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Martina Bondorová

Mgr. Martina Bondorová

maklér

  • Slovensky
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti