Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

REZERVOVANÝ - Predaj rekonštr. 2izb bytu 65m2 na 1/7 panelovej bytovky, štvrť SNP v Galante

Ulica: Štvrť SNP
Obec: Galanta
Okres: Galanta
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
Iné:
115 000 €

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne Vám ponúkame na predaj kompletne rekonštruovaný zariadený 2izb byt 65m2 na 1/7posch.  rekonštruovanej, zateplenej panelovej bytovky na štvrti SNP v Galante. 

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou a zmenou dispozície. Je moderne a funkčne architektonicky riešený. Má priestrannú chodbu, murované bytové jadro, kuchyňu, obývačku, spálňu so vstupom na veľkú loggiu a v suteréne pivničný sklad.   

Byt má nové rozvody vody, elektriny, stupačky, nové bezpečnostné vstupné dvere, interiérové dvere so zárubňami, plastové okná so sieťkami proti hmyzu, hliníkovými žalúziami a vonkajšími žalúziami. V celom byte sú kvalitné drevenné podlahy, keramická dlažba v kúpeľni a na loggii, na stenách biele stierky a moderné svietidlá. Kúrenie - liatinové radiátory s termostatickými hlavicami. V byte po kompletnej rekonštrukcii doposiaľ nikto nebýval. 

Zariadenie: V kúpeľni, umývadlo so skrinkou, murovaný sprchový kút s vaničkou, WC so závesným systémom Geberit, drevená obložka za WC a skrinka s push systémom s úložným priestorom nad WC. V kuchyni, kuchynská linka s ostrovčekom so zabudovanými spotrebičmi (umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, elektrická rúra, sklokeramický varný panel, mikrovlnná rúra), 2 x barová stolička. Kuchynská linka je kompletne vybavená riadom. V obývačke, kvalitná látková sedačka slovenskej výroby, masívny konferenčný stolík vyrobený na mieru (kópia RL), 2 x kožené kreslo, 2 x príručné coffee stolíky, koberce, obývacia stena s poličkami a úložným priestorom. Na chodbe, konzola a taburetka. Na prechodovej chodbe do kuchyne, je priestor predpripravený na umiestnenie práčky, sušičky (ventil, odpad a el. zástrčka) a druhý výklenok na zabudovanie skrine. V spálni po dohode možnosť doplniť novú posteľ s kvalitnými vysokými matracmi (PC 2000 eur).

Orientácia bytu: kuchyňa a obývačka a kuchyňa - východ, spálňa s loggiou - západ

KábTV  a internet optika. 

Bezplatne sprostredkujeme úver na financovanie kúpy nehnuteľnosti. Zabezpečíme znalecký posudok. Poskytujeme kompletný, odborný servis počas prevodu vlastníctva nehnuteľnosti až po jej prevzatie a prepis energií.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
po rekonštrukcii
Celková plocha:
65 m2
Úžitková plocha:
65 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Martina Bondorová

Mgr. Martina Bondorová

maklér

  • Slovensky
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti