Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 3izbové byty v obci Topoľnica v novovybudovanej lokalite v novostavbe so štyrmi 3 izbovými bytmi Dva byty sú na poschodí a dva na prízemí s vlastným pozemkom. Ku každému bytu prislúchajú dve parkovacie miesta.

2 x byty na poschodí:

Rozlohy: Zastavaná plocha je 119 m2, úžitková plocha je 92 m2, vlastné parkovisko pre 2 autá, terasa vo výmere 14m2, bez pozemku.

Dispozičné riešenie: zádverie, schodisko, sklad, 2 x izba, kúpeľňa, WC, obývacia izba spojená s jedálňou a kuchyňou s výstupom na terasu.

Všetky byty majú samotatné vchody bez spoločných priestorov.

BYTY SA PREDÁVAJÚ AKO HOLOBYTY: bytovky sú murované z tehly hrúbky 30 cm, zateplené polystyrénom hrúbky 20 cm, strop je želozobetónový, strecha je škridlová, okná sú plastové (trojsklo), omietky sú sádrové, kúrenie je elektrické podlahové (odporové káble) s vlastnými termostatmi v každej miestnosti, ohrev vody je vlastným elektrickým bojlerom, hotové budú všetky rozvody vody (obecná), odpadu (tlaková obecná kanalizácia), elektriny, predpríprava na alarm, vysokorýchlostný internet, v každej izbe na klimatizáciu, predpríprava na rekuperáciu, na fotovoltiku, predpríprava na elektrické žalúzie. V cene je zahrnutá aj úprava terénu + zámková dlažba, oplotenie pozemku bariérovým oplotením z troch strán. 

Cena holobytu: 125.000,-

možnosť dokončenia bytu do štandardu + 13,000- 
- Plávajúca podlaha s montážou
- dokončenie kúpeľne -obklady, dlažba a sanita s montážou
- Interiérové dvere so zárubňami,  s montážou
- vymaľovanie na bielo

možnosť dokončenia bytu do nadštandardu + 23.000 eur - vzorový byt
- Plávajúca podlaha s montážou
- dokončenie kúpeľne -obklady, dlažba a sanita s montážou
- Interiérové dvere so zárubňami,  s montážou
- vymaľovanie na bielo
- kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi Bosch
- skrinky na mieru v kúpeľni a na toalete
- zrkadlo s podsvietením v kúpeľni
- skrinka a poličky na mieru v obývačke
- svietidlá komplet, interiér a exteriér s montážou

Možnosť dohody a realizácie dokončenia podľa predstáv.

Topoľnica 925 92 (GA) má 836 obyvateľov. Je tu vlaková stanica, autobusová zastávka. Má veľmi výhodnú polohu. Cez obec vedie hlavná železničná trať Štúrovo – Bratislava a pred obcou cesta 1. triedy Galanta – Šaľa. V obci je obecný úrad, pošta, potraviny, materská škola, základná škola (SK prvý stupeň), rímsko-katolícky kostol, futbalové ihrisko. V obci je krásny park na relaxáciu a oddych, cez obec tečie riečka Derňa.

GA 5km, BA 50km, Šaľa 10km, TT 30km, NR 30km.

Poskytujeme kompletný, odborný servis počas celého procesu prevodu vlastníctva nehnuteľnosti až po jej prevzatie a prepis energií. Bezplatne sprostredkujeme pre vás najvýhodnejší úver na financovanie kúpy nehnuteľnosti.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
116 m2
Úžitková plocha:
92 m2
Zastavaná plocha:
119 m2
Typ poschodia:
posledné poschodie
Poschodie:
1
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
3
Terasa:
áno
Terasa plocha:
14 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Martina Bondorová

Mgr. Martina Bondorová

maklér

  • Slovensky
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti