Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

B2 - Predaj 3izb bytu 88,40m2 v obci Košúty - Moderná NOVOSTAVBA

Ulica: Hlavná
Obec: Košúty
Okres: Galanta
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Iné:
121 450 €

Popis nehnuteľnosti

B2 - 3izb byt - 2NP – 88,40m2 – 1xbalkón - 2xPA

Ponúkame na predaj modernú novostavbu 3izb bytu. Byt má 88,40m2, je na 1 poschodí zatepleného bytového domu v centre obce Košúty, 3km od okresného mesta Galanta.

Výstavba 2021 - Kolaudácia 12/2022

Podlahová plocha: 88,40m2

Orientácia:  Obývačka a kuchyňa severovýchod, spálňa s balkónom juhozápad. 

DISPOZÍCIA a príslušenstvo bytu: Chodba, samostatné WC (s prípravou pre WC a umývadlo), kúpeľňa (s prípravou pre vaňu, WC, umývadlo a AP), detská izba, kuchyňa, jedáleň, obývačka, spálňa s balkónom a na oplotenom dvore vyhradené parkovanie pre dve osobné autá.  

STAVBA:

  • Bytový dom je murovaný z tehál ThermoBrik Hr. 30cm + izolácia ISOVER 12cm. Priečky ThermoBRIK 13cm.  Jednotlivé byty majú medzi sebou vnútorné deliace akustické murivo hr 30cm.  Omietky vápennocementové, vymaľované na bielo.
  • Plastové okná a balkonové dvere Salamander s trojsklom s kovaním MACO MULTI.
  • Vchodové dvere sú bezpečnostné, protipožiarne s štvorbodovým zatváraním na dva zámky.
  • V byte sú osadené rozvody elektriny, vody, kanalizácie, kúrenia a káblové rozvody pre telefón, internet a káblovú TV (zabezpečený vysokorýchlostný internet a  volná linka od telecomu).  
  • Osadené elektrické zásuvky a vypínače. Každý byt má svoje vlastné meranie elektriny, vody a kúrenia.
  • Kúrenie a príprava teplej vody je v bytovom dome zabezpečené centrálne vlastnou automatickou kotolňou - kotol na zemný plyn Wiesmann . Pre každý byt je samostatný merač teplej úžitkovej vody a merač spotreby tepla pre vykurovanie. Radiátory sú od spoločnosti Wiesmann vrátane termoregulačných hlavíc.
  • V kuchynskej časti sú pripravené vývody vody, kanalizácie a elektriny tak, aby ich bolo možné v budúcnosti pripojiť k jednotlivým spotrebičom podla vlastnej požiadavky a návrhu kuchynského štúdia.

1x balkón, 2x vyhradené PA miesto

Byt sa predáva v stave holobyt alebo v stave štandard za príplatok 4500,-eur. Pri kúpe bytu v stave štandard budú osadené podlahy, interiérové dvere a zárubne, sanita, keramické obklady a dlažba. 

Výhodou sú aj veľmi nízke náklady na bývanie, vlastné parkovanie.

Košúty (GA). PSČ 925 09. Počet obyvateľov 1630. Obč. vybavenosť: Obecný úrad, pošta, Domov soc. služieb, katolícky kostol, materská škola a ZŠ 1-4 (SK, HU), kultúrny dom, predajne, obchody a služby, hostinec, reštaurácia, čerp. st. PHM.  Autobs. spojenie.

BA 47km, GA 3km, TT 30km, DS 27km

Zaujala Vás naša ponuka? Volajte 0903219369, 0905513844.
V rámci služieb Realitnej kancelárie OB-REAL máte zabezpečené všetko pod jednou strechou: Kompletný servis – poradenstvo, zmluvy, kataster nehnuteľností, prepisy energií, sprostredkovanie hypotekárnych, spotrebných úverov, poistenie nehnuteľností.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
88 m2
Úžitková plocha:
88 m2
Poschodie:
1
Počet podlaží:
3
Počet izieb:
3
Plocha balkóna:
7 m2
Balkón:
áno - 1
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
nie
Káblová televízia:
áno
El. napätie:
230V
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Voda:
verejný vodovod
Inžinierske siete:
áno
Internet:
áno - káblový rozvod
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Vykurovanie:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Martina Bondorová

Mgr. Martina Bondorová

maklér

  • Slovensky
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti