Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predaj stavebného pozemku 12460m2 určeného na priemysel, výrobu, sklady, logistika, už s vydaným územným rozhodnutím

Interné ID: 1044225
Ulica: Cukrovarská
Obec: Sládkovičovo
Okres: Galanta
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - komerčné
Iné:
19 €/m2

Popis nehnuteľnosti

Sládkovičovo (GA): Ponúkame na predaj stavebný pozemok vo výmere 12460m2, m vedený ako zastavané plochy a nádvoria, nachádzajúci sa v extraviláne na okraji mesta, zahrnutý v územnom pláne mesta na výstavbu podnikateľských objektov, priemyslu, logistiku, výrobu, haly, sklady - už s vydaným územným rozhodnutím, Elektrika, plyn a voda v blízkosti pozemku. Bezproblémový prístup na pozemok je po betónovej ceste. Pozemok sa nachádza v priemyselnom parku a vedľa pozemku sú už vybudované sklady, kancelárie, výroba, logistika.

925 21 Sládkovičovo (GA). 5641 obyvateľov: Občianska vybavenosť: MÚ, pošta, polícia, úrad práce, kultúrny dom, škôlky, školy (základné, stredná, vysoká), zdravotné stredisko, lekáreň, banky (SLSP, VÚB), hoteli Grand a Tevel, supermarket Jednota, TESCO, obchody, služby, wellness, fitness, sauna, bowling, biliárd, futbalový štadión, termálne kúpalisko Vincov les, jazero, lesy. Autbs. a želz. stanica. Pracovné možnosti. Okresné mesto GA 6km.
BA 43km, TT 27km, SC 15km, NR 43km.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
12460 m2
Plocha pozemku:
12460 m2
Voda:
verejný vodovod
Inžinierske siete:
blízko
Kanalizácia:
nie

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Ladislav Bondor

Mgr. Ladislav Bondor

konateľ

  • Slovensky
  • Deutsch
  • Magyar

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti